Pixsell
Pixsell

Zagorac: "Split nije zaslužio četvrtu ligu, niti je četvrta liga zaslužila Split"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.02.23. | 17:11

Josip Drmić i Danijel Zagorac novinarima su poručili - konačni cilj je osvajanje Kupa.

Dinamo je s bez puno muke svladao Split u osmini finala kupa (3:1), a junak dvoboja bio je dvostruki strijelac Josip Drmić koji je oba gola zabio do 19. minute susreta.

"Cijela momčad bila je fokusirana od prve minute, cijelu utakmicu odradili smo profesionalno. Znali smo da će biti teško. Težak je bio i teren. Kup je uvijek opasno natjecanje. Uvijek sam sretan kada zabijem. Nadam se da ću tako i nastaviti. U svakoj utakmici želimo pobijediti. Ciljevi i želje su nam dvostruka kruna, ali trebamo ići korak po korak. Polagano prema ciljevima. Radujem se derbiju, dat ćemo sve od sebe pobijedimo Hajduk", rekao je hrvatski Švicarac nakon utakmice.

Ovaj dvoboj posebno je emotivan bio za Dinamovog vratara Danijela Zagorca koji je 10 godina svoje profesionalne karijere, i 21 godinu ukupno, proveo na Parku mladeži...

"Jako mi je drago jer sam se vratio na mjesto za koje me veže 21 godina mojeg života, ažurirao sam neka lijepa sjećanja. Nisam zadovoljan prvim dijelom, trebali smo biti bolji, ne dopustiti Splitu niti jednu šansu. Na kraju smo svoj privatni cilj ostvarili, za današnju utakmicu. Konačni cilj nam je, dakako, otići do kraja. Split? Pratim zbivanja u klubu, želim mu svu sreću u nastavku prvenstva. Riječ je o klubu koji definitivno nije zaslužio ovaj rang, niti je ovaj rang zaslužio ovakav klub. Nadam se da će se u skorijem vremenu plasirati u viši rang", rekao je Splićanin na vratima Dinama. (nr)



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoRNK SplitHrvatski nogometni kupJosip Drmić

Ostale Vijesti