Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Split nije zaboravio Zagorca: Bivši klub odao priznanje vrataru Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.02.23. | 14:42

Ostavio je trag na Parku mladeži s preko 100 nastupa za RNK Split

Ždrijeb osmine finala Kupa spojio je RNK Split i Dinamo, a susret na Parku mladeži evocirao je spomen na vrijeme kad se na ovom splitskom stadionu igrao i HNL. Skupilo se na tribinama oko tisuću ljudi, od čega pedesetak gostujućih navijača, te brojnih poznatih lica iz svijeta nogometa. Nogometna atmosfera kakve nema na ovom mjestu ispadanja Splita u niži rang.

Pred početak samog susreta domaćini su pokazali da nisu zaboravili nekadašnjeg vratara koji je u redovima Crvenih upisao preko 100 nastupa. Danijel Zagorac danas je bio prvi izbor Ante Čačića na vratima Dinama, a prije početnog sučevog zvižduka dobio je priznanje od bivšeg kluba.

Predsjednik RNK Splita Slaven Žužul i Danijel Zagorac fotografirali su se na sredini terena s dresom koji je nekad vratar nosio u bivšem klubu. Split tako nije zaboravio na bivšeg vratara koji je u 111 nastupa za RNK Split upisao 40 utakmica s čistom mrežom. U Dinamo je Zagrorac stigao 2016. godine kao slobodan igrač, a te godine je odradio i polusezonu na posudbi u Lokomotivi. (km)


Tagovi

Danijel ZagoracBraća ŽužulRNK SplitDinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti