REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Xabijev izbor: Bild tvrdi da zna ime sljedećeg Alonsovog kluba

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.03.24. | 11:46

Njemački dnevnik otkriva veliku vijest, potvrđujući informaciju izvora Germanijaka

Još uvijek nije službeno objelodanjeno koga će Xabi Alonso trenirati naredne sezone, no njemački Bild tvrdi kako ima tu informaciju, a riječ je, dakako, o Bayernu, o čemu je već prije Bilda pisao Germanijak, kojem je tu informaciju šapnuo dobro obaviješteni izvor iz Njemačke.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Znana je stvar kako iza kulisa Liverpool i Bayern vode veliku borbu za potpis španjolskog trenera koji radi briljantan posao s Bayerom ove sezone, a kako tvrdi Bild, Bavarci su krenuli u totalnu ofenzivu oko njegovog dovođenja. Ključ ove priče je Alonsov stav da je prerano za njega da u ovoj fazi svoje karijere prihvati posao na Anfieldu toga se to ni neće dogoditi ovog ljeta.

Ugledni Bild objavio je da je Alonso već prelomio i da će Španjolac od iduće sezone gotovo sigurno voditi Bayern. Saslušao je čelnike Bayerna koji su mu predstavili projekt i ono što od njega očekuju, te su se u München vratili s potvrdnim odgovorom.

Službena odluka neće stići prije konca tekuće sezone jer Xabi Alonso ne želi svoju odluku objaviti kako ne bi zasjenio sve ono dobro što su njegovi igrači radili i rade tijekom ove kampanje, a i Bayer je trenutno u igri za tri trofeja... (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Xabi AlonsoBayer LeverkusenBayernLiverpoolBundesliga

Ostale Vijesti