Pixsell
Pixsell

Vragovi čuvajte se, kreću Ćirini 'Anđeli'!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 08.02.23. | 15:10

Prije 14 mjeseci Ćiro je najavio svoj odlazak s ovog svijeta, još jednom izjavom koja će se vječno pamtiti

"Miroslav Blažević - Nikad ispričana priča" sarajevskog redatelja Sabahudina Topalbećirevića, dokumentarni je film o Ćiri Blaževiću, predstavljen prije 14 mjeseci u Zagrebu. Jedna od zadnjih prilika u kojima su se oko Ćire okupili mnogi njegovi 'sinovi', Puno onih koji su obilježili njegov život i kojima je on obilježio karijere. Tragovi bolest već su tada bili jasni, a i Ćiro je bio emotivan, čas nasmijan, čas sa suzom u očima. I onda je, u svom govoru, izrekao još jednu legendarnu rečenicu, koja će se vječno pamtiti. U svom je stilu, baš između suza i smijeha, poručio:

"Ne žalite za mnom jer moji su dani odbrojani. Čujem da gore na nebu vragovi vode protiv anđela 3:1, a ja dolazim, sredit ću ovu ekipu anđela i j....i im mater!", najavio je Ćiro.

I, ako su ga svi tješili, znali smo da je u pravu, da je kraj blizu, da će i besmrtni Ćiro 'preseliti na Ahiret', kako je znao govoriti. No, sad lako za nas, nama ostaju uspomene i Ćirina besmrtnost u njima, ali ne bismo bili u koži tim 'Vragovima', kad krenu Ćirini 'Anđeli'. A već vidimo presing u prvih 15 minuta, već vidimo 'loptu na recepciju', vidimo ih kako lete poput Tatara pred punim tribinama. (T.N.)


Tagovi

Ćiro Blažević

Ostale Vijesti