ANTONIO BRONIC/Action Images
ANTONIO BRONIC/Action Images

Vlašićev agent: Nema novosti, iz Milana me još uvijek nisu kontaktirali

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.06.21. | 08:05

Nikola Vlašić traži novi klub.

Tonči Martić, agent hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića u razgovoru za ruski Metaratings.ru, porazgovarao je statusu svojeg štićenika koji je još uvijek član CSKA Moskve.

"Još uvijek nema nikakvih novosti oko Vlašićeve budućnosti. Za sada se nitko nije javio, pa tako ni Milan. Prelazak u Italiju? Ništa nije nemoguće".

Da Vlašić želi napustiti Moskvu u nedavnom je intervjuu za ruski sportski portal dao i Nikolin otac, poznati trener Joško Vlašić.

"Nikola se zasitio, što je i normalno s obzirom na to da već tri godine igra u istom klubu za koji je napravio dosta puno dobrih stvari. Trebaju mu novi izazovi, drukčija filozofija igre i drugi partneri".

Za hrvatskog reprezentativca osim Milana interes je iskazao i Everton, koji ga je 2017. kao 19 godišnjaka doveo za nešto manje od 11 milijuna eura. Vlašić se u Evertonu nakon smijene Ronalda Komana nije uspio nametnuti te ej 2018. prešao u CSKA Moskvu u kojoj se nalazi i danas.

Vlašić se trenutno nalazi u Rovinju s hrvatskom reprezentacijom iščekujući drugo kolo Eura u kojem 18. lipnja igramo protiv Češke u Glasgowu.


Tagovi

Nikola VlašićJoško VlašićCSKA MoskvaEvertonMilanHrvatskaHrvatska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2020Euro 2021

Ostale Vijesti