SERGEI SAVOSTYANOV/Newscom/PIXSELL
SERGEI SAVOSTYANOV/Newscom/PIXSELL

Joško Vlašić: Nikoli trebaju novi izazovi, CSKA pod Olićem ne igra dobro

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 06.05.21. | 14:17

Otac Nikole Vlašića, slavni hrvatski trener Joško Vlašić, prokomentirao je situaciju u kojoj se nalazi njegov sin i klub za koji igra.

Ruski portal sports.ru prenio je izjavu slavnog hrvatskog trenera Joška Vlašića, ujedno i oca Nikole Vlašića, o budućnosti 23-godišnjeg hrvatskog reprezentativca.

"Nikola se zasitio, što je i normalno s obzirom na to da već tri godine igra u istom klubu za koji je napravio dosta puno dobrih stvari. Trebaju mu novi izazovi, drukčija filozofija igre i drugi partneri".

Vlašić stariji je ustvrdio kako CSKA pod paskom hrvatskom trenera Ivice Olića ne djeluje najbolje u posljednje vrijeme.

"CSKA ne izgleda dobro. Svatko tko je pogledao njihove posljednje utakmice to vidi. Pred Olićem je jako puno posla. Momčadi fali ritam, ne mogu izaći iz presinga i Nikola ispašta s obzirom na to da je njegova intuitivna kreativnost ujedno i njegova najveća vrlina".

Vlašić je prema Transfermarktu najvrjedniji igrač CSKA od 30 milijuna eura. Mladi Splićanin je u Rusiju stigao na ljeto 2018. iz Evertona te je u 103 utakmice za moskovski klub zabio 33 gola i upisao 20 asistencija.

CSKA se trenutno nalazi na šestom mjestu ruske Premier lige s 14 bodova manje od prvaka Zenita i dva boda manje od mjesta koje vodi u Europu.

Od kada je Olić preuzeo klupu CSKA, crveno-plavi su u prvenstvu upisali dvije pobjede, remi i dva poraza. Do kraja prvenstva ostala su još dva kola a u idućem CSKA dočekuje Dinamovog euro-znanca Krasnodar.



Tagovi

Nikola Vlašić

Ostale Vijesti