REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

VIDEO Valladolid slavio protiv Espanyola unatoč poništenom golu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.03.23. | 15:56

Odigrana je prva današnja utakmica La lige

Real Valladolid ostvario je domaću pobjedu 2:1 protiv Espanyola u 24. kolu La lige, iako je sama pobjeda mogla biti i viša.

Naime, već u četvrtoj minuti je domaći sastav zatresao mrežu gostiju, ali je pomoćnik podigao zastavicu i označio da je Cyle Larin bio u zaleđu kada je loptu poslao u mrežu pa je gol poništen nakon pregleda u VAR sobi. Ali nije dugo trebalo bijelo-ljubičastima da zabiju novi gol. Ivan Sanchez primio je loptu Gonzala Plate na rubu kaznenog prostora i pronašao put u gol za 1:0. Imali su gosti preko Javija Puada dobru priliku za izjednačenje prije odlaska na odmor, ali je zatresao samo prečku, ne i mrežu pa nije bilo promjene rezultata.

Tek u nastavku smo vidjeli nova uzbuđenja i to prvo konkretno u 62. minuti kada je Alvaro Aguado svladao golmana u kaznenom prostoru i povećao prednos domaćih na 2:0. Asistent je i ovoga puta bio Gonzalo Plata. I sam je pred kraj susreta bio u prilici da se upiše među strijelce, ali je zatresao stativu. Nepažnju domaćina je iskoristio Martin Braithwaite, koji je posljednjih par kola u odličnoj formi (zabio dva Mallorci prošlo kolo op.a.), na asistenciju Sergija Dardera i lijepo zabio za konačnih 2:1 u 87. minuti susreta.

Golove za koje prava prijenosa ima ArenaSport pogledajte OVDJE.

Danas nas čekaju još susreti vodeće Barcelone i Valencije u kojoj Katalonci imaju priliku slaviti peti put za redom protiv ove momčadi, što bi bio treći put da im je to protiv te momčadi uspjelo. Nakon toga još igraju Rayo Vallecana i Bilbao te Real Betis i Real Madrid. (eg)




Tagovi

ValladolidLa LigaEspanyol

Ostale Vijesti