REUTERS/Pablo Morano
REUTERS/Pablo Morano

VIDEO Getafe skoro ispustio tri gola prednosti, Villarreal školski preko Almerije

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.03.23. | 20:48

Na današnjem su rasporedu četiri susreta La lige

Getafe je slavio protiv Girone 3:2. Ne dočarava taj rezultat najbolje dominaciju domaće momčadi, osobito u prvom dijelu. Naime, do 43. minute su već vodili 3:0.

Enes Unal je zabio već u drugoj minuti na asistenciju Borje Mayorala da bi isti igrač potom zabio i drugi gol i to s bijele točke u 14. minuti. Asistent prvog gola domaće momčadi postao je i sam strijelac kda je u 43. minuti probio obranu gostiju i sam svladao golmana za velikih 3:0 na odmoru.

U nastavku su se probudili gosti. U 54. minuti su preko Tatyja Castellanosa zabili za smanjenje prednosti domaćih, a u 80. su svoj zaostatak dodatno smanjili golom Miguela Gutierreza. Srećom po Getafe, nisu potpuno istopili svoju prednost pa su susret završili kao pobjednici rezultatom 3:2.

Video golova za čiji prijenos prava ima ArenaSport pogledajte OVDJE.

U drugom susretu dana je Villarreal rutinski riješio Almeriju 2:0. Golove su zabili Moreno u 76. minuti i Morales u 88. Video golova za čiji prijenos prava ima ArenaSport pogledajte OVDJE.

Elche je svladao Mallorcu 1:0 golom Boyea u 88. minuti, dok je domaćima duboko u sudačkoj nadoknadi poništen gol za izjednačenje.

Danas su na rasporedu Atletico Madrid i Sevilla.



Tagovi

VillarrealGetafeAlmeria

Ostale Vijesti