EXPA/ laPresse/ Giovanni Evangelista/EXPA
EXPA/ laPresse/ Giovanni Evangelista/EXPA

VIDEO Torino srušio Lecce i nastavio niz neporaženosti, Pongračić zaradio isključenje

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.02.24. | 20:56

U drugoj utakmici Serie A susreću vodeći Inter i posljednja Salernitana

Torino je upisao novu pobjedu. U 25. kolu slavili su Jurićevi momci protiv Leccea rezultatom 2-0. Torino Ivana Jurića nije izgubio od 29. prosinca 2023. protiv Fiorentine, od tada pet uzastopnih pozitivnih rezultata uključuju dvije pobjede i tri remija. Lecceu se nastavlja niz negativnih rezultata u gostima, ovo je šesti uzastopni poraz u gostima ove sezone, uz samo jedan postignut pogodak. Uz to su ovaj susret završili s igračem manje.

Marin Pongračić dobio je prvi žuti karton u 41. minuti, a potom u 70. i drugi. Tada je Lecce gubio 1-0, nakon što je Bellanova zabio za početno vodstvo u 50. minuti, a drugi gol je postigao Zapata u 81.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvi gol pogledajte OVDJE, drugi OVDJE, a crveni karton Pongračića pogledajte OVDJE. (Arenasport)

Nikola Vlašić igrao je za Torino do 62. minute.

Raoul Bellanova je jedan od četiri braniča koji su rođeni 2000. ili kasnije, a koji je bio uključen u barem pet golova u Ligama petice ove sezone. On je, konkretno, upisao jedan gol i četiri asistencije. Uz njega su Destiny Udogie, Yan Couto and Jeremy Frimpong.

Torino je ovom pobjedom stigao do 36 bodova, odnosno, do devetog mjesta. S druge strane, Lecce je na 13. mjestu. Torino će se vratiti na teren već u četvrtak 22. za zaostali susret 21. kola Serie A protiv Lazija, zatim će otići na Olimpico u ponedjeljak navečer u odgođenoj utakmici protiv Rome. Lecce će u nedjelju od 18 sati ugostiti Inter.

U drugoj utakmici Serie A susreću vodeći Inter i posljednja Salernitana.




Tagovi

Serie ATorinoLecce

Ostale Vijesti