Screenshot/X/Man.City
Screenshot/X/Man.City

VIDEO Srce veliko kao kuća: Gvardiol, Kovačić i društvo razveselili djecu u bolnici

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.12.23. | 17:22

Emotivno druženje koje će i dječici i igračima Cityja sigurno dugo ostati u lijepom sjećanju

Momčad Manchester Cityja podijelila je blagdanski duh ovog Božića iznenadnim posjetom dječjoj bolnici Royal Manchester. Dvadeset igrača provelo je poslijepodne razgovarajući i igrajući se s pacijentima u bolnici, te upoznajući medicinske sestre i liječnike.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U posjetu koji je obuhvatio nekoliko odjela i zajedničkih prostora, igrači su imali priliku upoznati pacijente i osoblje . Posjet je započeo malim grupama koje su obilazile odjele bolnice, upoznajući pacijente i njihove obitelji.

Među najljepšim scenama je trenutak kada je jedna malena obožavateljica dala veliki zagrljaj našemu Jošku Gvardiolu, s kojim je u društvu naravno bio i Mateo Kovačić, dok je Jack Grealish dobio i poseban crtež. Upravo je Gralish još jednom pokazao koliko je empatičan i na pitanje jednoga pacijenta - kako je - Jack je odgovorio: "Bolje sam, čim sam tebe upoznao", što je sigurno puno značilo dječaku.

U sklopu posjeta, igrači su predali više od 500 poklon vrećica i deka za djecu koja borave u bolnici tijekom blagdana. Posjet je bio dio šire klupske svečane kampanje, The Greatest Season of All, u kojoj su se Manchester City, njegovi navijači i osoblje okupili ovog Božića kako bi podržali mlade. The Greatest Season of All uključuje darivanje, događaje u zajednici i prikupljanje sredstava, a do sada je financiran ekvivalent od 5.760 sati besplatnog jedan na jedan i grupnog mentorstva, s ukupno prikupljenih 200.000 funti. Prikupljena sredstva pomoći će u stvaranju zdravije budućnosti za mlade ljude u Manchesteru, kažu iz kluba, usredotočujući se na izgradnju samopouzdanja, životne vještine i aspiracije za karijeru.





Tagovi

Manchester CityJoško GvardiolMateo Kovačić

Ostale Vijesti