REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

VIDEO Španjolski mediji o Rakitiću: "Mendilibar mu je vjerovao, a Hrvat je to opravdao"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.04.23. | 09:47

Upravo je on u ovoj utakmici savršeno pripremio sve za pobjednički gol

Sevilla je golom Youssefa En-Nesyrija u 94. minuti zaokružila svoj fantastičan tjedan protiv Villarreala (2:1). Nakon što su eliminirali Manchester United u Europskoj ligi, igrači Luisa Mendilibara postigli su svoju treću uzastopnu pobjedu i dodatno se izdignuli iz zone ispadanja. No, taj je pobjednički gol namjestio hrvatski internacionalac Ivan Rakitić preciznim ubačajem iz kuta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kroz ovu su sezonu proživljavali brojne rezultatske nedaće, a shodno tome trpili i brojne kritike. Na udaru se povremeno našao i Ivan Rakitić. 'Naturalizirani' Seviljanin često je bio kritiziran kao prestar za ovu momčad, ali je u posljednjim utakmicama pokazao da ima još puno toga za pokazati.

Gol pogledajte OVDJE.

Upravo je on u ovoj utakmici savršeno pripremio sve za pobjednički gol. Njegov ubačaj iz prekida donio je Sevilli pobjedu.

"Iako je u posljednju dionicu utakmice stigao jako umoran, osobito kada uzmete u obzir da je odradio i cijelu utakmicu protiv Uniteda u četvrtka, Mendilibar je odlučio da će nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca ipak ostaviti do kraja u igri, a Rakitić je uzvratio sjajnim ubačajem na drugu vratnicu iz kuta, koji je poslužio za pobjednički gol i 2:1", piše Diario de Sevilla dan nakon utakmice.




Tagovi

Ivan RakitićSevillaLa LigaVillarreal

Ostale Vijesti