Screenshot
Screenshot

VIDEO Rakitić nakon 'rakete' u mreži Cadiza: "Jako sam ljut, stalno se ponavlja ista priča"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.10.23. | 08:21

Bivši hrvatski reprezentativac sinoć je zabio impresivni volej...

U sjeni El Clasica, kojeg su prelomili dvostruki strijelac Jude Bellingham i 'dirigent' Luka Modrić, ujedno i asistent kod drugog pogotka Real Madrida, odigrana je vrlo zanimljiva i žustra utakmica u Cadizu u kojem su istoimeni domaćin i Sevilla remizirali 2-2. Sudac utakmice pokazao je na kraju čak 10 žutih kartona, no centralni događaj utakmice dogodio se u 60. minuti kada je Ivan Rakitić pogodio impresivni volej i zabio za, ispostavilo se, konačnih 2-2.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, unatoč pogotku i remiju, Rakitić je bio ljut:

"Ponovno se ponavlja ista priča. Ponovno sam ljut i ponovno razmišljam o istim glupistima. Moramo biti iskreni prema sebi. Ne smijemo na ovakav način otvoriti utakmicu. Ne smije nam se dogoditi da do 25 minute gubimo 0-2. Ovo je LaLiga, svaku utakmicu moramo odraditi na maksimalnoj razini. Ne smijemo si dozvoliti niti pet posto lakšeg intenziteta. Jako sam ljut zbog načina na koji smo ušli u utakmicu, ali i ponosan na način kako smo se vratili. No, morali smo biti još smireniji, tražiti prostora da u potpunosti preokrenemo utakmicu i dođemo do pobjede", jasan i glasan bio je Sevillin kapetan.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE.

Nakon što je Rakitić u Ligi prvaka zabilježio dvije asistencije, a u Primeri jednu, ovo mu je bio prvi pogodak ove sezone, ukupno 50. za momčad iz Andaluzije... (ri)






Tagovi

SevillaIvan Rakitić

Ostale Vijesti