REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

VIDEO Rakitić zabio strašan euro-volej za bod Seville u efikasnoj utakmici

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.10.23. | 22:34

Obje momčadi sada imaju po 10 bodova, s time da Andalužani imaju utakmicu manje.

U sjeni El Clasica Cadiz i Sevilla odigrali su odličnu utakmicu na kojoj je palo četiri pogotka, a koja je završila rezultatom 2:2. Utakmica je obilovala žutim kartonima, Cesar Soto Grado domaćem sastavu podijelio je šest javnih opomena, a Andalužanima četiri. Ivan Rakitić skapetanskom trakom odigrao je svih 90 minuta za Sevillu, zabio je sjajan pogodak za 2-2 i bio je najbolji igrač gostujućeg sastava. Rakitić je, osim pogotka, zabilježio tri ključna dodavanja, a dodavao je ukupno s uspješnošću od 84 posto.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovim remijem obje momčadi imaju 10 bodova, s time da Sevilla ima utakmicu manje.

Cadiz je odlično ušao u utakmicu, poveo je već u 8. minuti golom Christophera Ramosa, a u 28. je na semaforu već zasjalo 2-0 nakon što je poentirao Darwin Machis nakon velike greške Sevilline obrane. Asistent kod oba pogotka bio je Roger Marti. Sevilla je do kraja prvog dijela zabila dva pogotka od kojih je priznat samo jedan. Sergiju Ramosu u 32. je poništen pogodak zbog zaleđa, ali je pet minuta kasnije Lucas Ocampos sjajno zabio glavom na ubačaj Juanlua Sancheza. U prvom dijelu igrala se jedna izrazito ratnička utakmica, a glavni sudac utakmice Cesar Soto Grado pokazao je čak sedam žutih kartona, pet igračima Cadiza i dva igračima Seville.

Početkom nastavka domaći strateg Sergio napravio je dvije izmjene, a Diego Alonso napravio je dvije promjene i u redovima Seville u 58. Dvije minute nakon tih izmjena na scenu je stupio Ivan Rakitić. Sjajnim volejem s ruba kaznenog prostora poslao je parabolu prema golu Ledesme i efektno poentirao za poravnanje.

Sevilla u idućem kolu gostuje kod Celte u Vigu, a Cadiz kod Getafea.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE.



Tagovi

SevillaCadiz

Ostale Vijesti