PIXSELL
PIXSELL

VIDEO Oršić probudio nadu dinamovcima: "Čuvajte mi medalju, dolazim uskoro", Ademi poručio: "Znao sam da ćemo biti prvaci"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.05.23. | 20:07

Na poluvremenu su navijači mogli čuti poruke, među kojima i onu kapetana Arijana Ademija

Među porukama koje su bile na maksimirskom semaforu u pauzama od igre, najveće je oduševljenje bilo kada se na ekranu pojavio poznati osmijeh - Mislav Oršić. Odmah je zapljeskao navijački puk, a Orša je poručio:

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Pozdrav Zagrebe, čestitam svima, još jednom ste dokazali da nema većeg kluba od Dinama. Uspjeli ste ostvariti što smo zacrtali, sačuvajte mi moju medalju, doći ću brzo po nju."

Hoće li Mislav biti među pojačanjima za iduću sezonu još se ne zna. Oko transfera je trener Igor Bišćan bio jako tajnovit u najavnoj presici ove utakmice pa ćemo ipak morati sačekati još neko vrijeme da doznamo vraća li se voljeni golgeter među Plave. Čestitku je poslao i kapetan Arijan Ademi iz Kine:

"Veliki pozdrav svim navijačima Dinama i mojim bivšim suigračima. Čestitam vam na osvojenoj tituli. Znao sam od početka da će to tako biti. Sigurno da je bilo poteškoća, ali najbitnije je da je titula ostala u našoj kući, u našem Maksimiru. Odmorite se, pripremite za sljedeću sezonu i sačuvajte mi jedun medalju."

Video poruka možete pogledati OVDJE.

Među čestitarima našao se i Komnen Andrić:

"Hoću vam čestitati na sjajnoj sezoni, na tituli koju ste apsolutno zaslužili. Lijepo proslavite titulu, a onda nazad na europsku scenu gdje vas čekaju velike stvari."

Lovro Majer rekao je:

"Pozdrav ekipa, pozdrav Zagrebe, čestitam svima na novom naslovu prvaka. Nema ljepšega nego proslaviti ga pred našim navijačima, na našem stadionu. I dalje pratim svaku utakmicu i dalje sam vaš najvjerniji navijač."

"Uvijek vas pratimo i bodrimo", poručili su Dani Olmo i Joško Gvardiol.



Tagovi

GNK DinamoArijan AdemiMislav OršićHNK GoricaHNL

Ostale Vijesti