VIDEO: Novo pojačanje Rijeke zablistalo u debiju

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 12.02.17. | 11:24

Vodeća momčad hrvatskog prvenstva priprema se za nastavak sezone u kojem će pokušati sačuvati prednost i doći do naslova prvaka.

U pretposljednjoj utakmici uoči nastavka sezone, Rijeka je jučer pred domaćim navijačima s 3:2 svladala Domžale, a na najbolji mogući način se u dresu vodeće momčadi 1. HNL predstavilo novo pojačanje iz Turske, branič Ante Kulušić.

Kulušić, koji je u petak potpisao ugovor s riječkom momčadi, a jučer je debitirao u novom dresu i to s čak dva pogotka, u preokretu protiv Domžale. Protivnik, inače trećeplasirana momčad slovenske lige je na poluvremenu vodio 2:0, a u nastaku je Kulušić u 54. minuti smanjio na 2:1, Gavranović je šest minuta kasnije izjednačio na 2:2, a pobjedu je u 90. minuti osigurao Kulušić, svojim drugim pogotkom. U igru je ušao u drugom poluvremenu, skandirali su mu navijači na Rujevici, a 30-godišnji hrvatski branič im je na toplom dočeku zahvalio na najbolji mogući način.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/59Pvt4C-Opw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Golove Rijeke u priloženom videu možete pogledati od 1:38, 1:45 i 2:17.

(Foto: Screenshot Youtube)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ante KulušićDomžale

Ostale Vijesti