REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

VIDEO Niste vidjeli Leãov slalom u Ligi prvaka? Nema veze, ponovio ga je u prvenstvu i zabio sjajan gol

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.04.23. | 20:00

Ante Rebić odigrao je cijeli susret.

Aktualni talijanski nogometni prvak Milan vratio se na peto mjesto ljestvice Serie A rutinskom 2:0 domaćom pobjedom protiv Leccea u susretu 31. kola. Oba gola na utakmici postigao je najbolji igrač Rossonera Rafael Leão , prvo u 40. minuti glavom na ubačaj Tonalija, dok je drugi postigao u 75. minuti nakon sjajnog solo-prodora. Nevjerojatni Leão tao je ponovno udario temelje Milanovog uspjeha sjajnim slalomom.

Ante Rebić odigrao je čitav susret za Milan koji sada ima 56 bodova, kao i četvrta Roma koja će u ponedjeljak igrati protiv Atalante, a dva više od šestog Intera koji je ranije u nedjelju kao gost uvjerljivo sa 3:0 svladao Empoli.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE. (Arenasport)

U preostalim popodnevnim utakmicama, nogometaši Monze ostvarili su veliki preokret i svladali Fiorentinu s 3:2. Gosti iz Firence u ranoj su fazi utakmice poveli sa 2:0 golovima Kouamea i Saponare, no domaći su već do odmora poravnali nesretnim autogolom Biraghija i golom Mote, da bi u nastavku preokret kompletirao Pessina. Mirko Marić nije konkurirao za nastup u momčadi Monze kao niti ozlijeđeni Josip Brekalo kod Fiorentine.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE. (Arenasport)

Udinese je s 3:0 nadjačao Cremonese, a sve golove zabili su u prvih 45 minuta. Strijelci su bili Samardžić, Perez i Success za prvu pobjedu Udinesea nakon više od mjesec dana.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE. (Arenasport)

U derbiju 31. kola Serie A, od 20:45 sastaju se Juventus i Inter, dok će kolo zaključiti sutrašnji dvoboj Atalante i Rome. (im)



Tagovi

Serie AMilanLecce

Ostale Vijesti