HNK Hajduk Split
HNK Hajduk Split

VIDEO Nikoličius: "Pokušat ćemo dovesti Perišića svim silama"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 31.07.23. | 20:57

Hajdukovci ne kriju ovosezonske ambicije, a one su jako, jako velike

Mindaugas Nikoličius, Hajdukov sportski direktor dao je intervju za Novu TV u kojemu je komentirao moguće dovođenje Ivana Perišića, ali i govorio o transferima Žapera i Vuškovića.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Perišić ima godinu dana ugovor s Tottenhamom. Pratimo situaciju. Pokušat ćemo to realizirati svim silama, dat ćemo sve od sebe. Ne želim otkriti je li već bilo nekog kontakta. Prijelazni rok je otvoren do 8. rujna. Vidjet ćemo što će se događati kad krene Premier liga i Perišić vidi svoj status tamo. Ponavljam, pratimo situaciju. Perišić je jedan od boljih igrača u Europi, ima ponude drugih klubova, on želi igrati u Hajduku, ali ima jako dobar ugovor u Tottenhamu. Koliko ja znam, tamo ozbiljno računaju na njega. Ako ne uspijemo sad, vidjet ćemo što će biti na zimu."

Ne krije niti afinitete prema kapetanu Osijeka Mihaelu Žaperu. Žaperov ugovor istječe sljedećeg ljeta:

"Za Žapera smo poslali dvije ponude, nismo se uspjeli dogovoriti s Osijekom. Nije tajna da nas on zanima, pratit ćemo situaciju, ali zasad nema pregovora."

Ime mladog Luke Vuškovića (16) zanimljivo je mnogim velikanima pa je Nikoličius prokomentirao i to.

"Vuškovića želimo prodati ovog ljeta, radimo na tome. Veliki transfer je u pitanju, nije lako to realizirati. Igraču je bitno da se i on pita, mora i on biti zadovoljan jer je to bitno za njegov razvoj. Sve je izglednije da će transfer biti realiziran u osmom mjesecu."




Tagovi

Mindaugas NikoličiusHajdukIvan PerinčićIvan PerišićHNLLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti