REUTERS/Russell Cheyne
REUTERS/Russell Cheyne

Engleski novinar: "Još uvijek imam osjećaj da će Perišić otići, možda čak u Hajduk"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 31.07.23. | 18:54

Navijači Bijelih tome se i nadaju, spominjala se moguća realizacija dogovora i to ovih dana, no još nema službenih izjava niti s jedne strane

Engleski novinar koji detaljno pravi događanja u Tottenhamu, Alasdair Gold, govorio je o transferima koji bi se mogli do kraja prijelaznog roka realizirati među Spursima, a onaj najzanimljiviji hrvatskoj javnosti zasigurno je mogući odlazak Ivana Perišića. Spomenuti novinar kaže kako još uvijek očekuje da će igrač Tottenham Hotspura otići ovog ljeta unatoč njegovoj dobroj predsezonskoj turneji pod Angeom Postecoglouom.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski 34-godišnjak navodno je dobio i dozvolu Spursa da može otići ovog ljeta, uključujući mogući prelazak u splitski Hajduk. Navijači Bijelih tome se i nadaju, spominjala se moguća realizacija dogovora i to ovih dana, no još nema službenih izjava niti s jedne strane. Londonski novinar Gold progovorio je kako je niznenađenje da je Perišić uopće bio na turneji po Australiji, Tajlandu i Singapuru, ali sada Ange Postecoglou ima 'o nekim stvarima za razmisliti', kako je rekao za vlastiti YouTube kanal.

“Još jedan igrač za kojeg sam mislio da je imao jako dobru turneju i da možda neki od nas nisu očekivali da će biti na turneji je Ivan Perišić,” rekao je Gold.

“Igrao je vrlo dobro u nekim utakmicama. Njegova spremnost i kvaliteta je neupitna. Činjenica je da je kao krilni napadač, bez obrambenih zadataka, igrao u skladu s njegovom snagom kao starijeg igrača i nije se morao vraćati. Samo se mogao koncentrirati na presing. Sudjelovao je u skoro svakom golu na terenu."

“Još uvijek imam osjećaj da bi mogao otići. Možda zbog plaće i zbog želje da vjerojatno igra Ligu prvaka. Čak se pričalo i o njegovom odlasku kući u Split u Hrvatsku. Dao je Postecoglouu neke stvari za razmišljanje. Bio je stvarno dobar. Izgledao je jako oštro cijelo vrijeme.”

(eg)



Tagovi

Ivan PerišićHajdukTottenham

Ostale Vijesti