REUTERS/Ibraheem Al Omari
REUTERS/Ibraheem Al Omari

VIDEO Nakon 10 godina u Beşiktaşu otišao u suzama, navijači ga ispratili cvijećem

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.06.23. | 09:02

Inače, Hutchinson će predvoditi Kanađane u CONCACAF Ligi nacija kao iskusni 40-godišnji kapetan

Gostujući kod Konyaspora u 38. i posljednjem tjednu Superlige, Beşiktaş je napravio i svečani ispraćaj Atibe Hutchinsona koji već 10 godina nosio crno-bijeli dres i kojem na kraju sezone ističe ugovor.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Igrači su nosili majice s Atibinim brojem 13 na leđima i natpisom "Thank you, Atiba", a na centru terena osvanuo je transparent "I rastanci su uključeni u ljubav".

Osim navijača Beşiktaşa, i oni Konyaspora pljeskom su ispratili iskusnog nogometaša, a dok je predsjednik Beşiktaşa Ahmet Nur Çebi Atibi uručio cvijeće i plaketu, navijači na tribinama su se od Atibe oprostili bacanjem cvijeća i konfeta.

Nakon što je u 10 sezona dugoj karijeri s crno-bijelima osvojio 3 naslova prvaka, Superkup i Kup Turske, Atiba je utakmicu započeo na klupi.

"Puno hvala svima. Prošlo je 10 sezona otkako sam ušao na ova vrata. Dobio sam toliko ljubavi od svih ovdje. Svi ovdje učinili su ovo mjesto posebnim za mene. Ovdje sam se uvijek osjećao kao kod kuće. Moj učitelj Şenol Güneş me uvijek podržavao, puno mu hvala na tome.Sve što sam prošao u ovih deset godina bilo je lijepo. Sada moram reći zbogom."

Inače, Hutchinson će predvoditi Kanađane u CONCACAF Ligi nacija kao iskusni 40-godišnji kapetan. (eg)




Tagovi

kanadska nogometna reprezentacijaBesiktas

Ostale Vijesti