REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

VIDEO Mihajlo se budi! Mudrik prvo u 90+2. spasio Chelsea od poraza, a onda u raspucavanju zabio za prolazak u polufinale Liga kupa, debitirao Nkunku

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 19.12.23. | 23:31

Još puno toga mora Mihajlo napraviti da bi opravdao novac uložen u njega, ali ovo je korak u pravom smjeru…

Nogometaši Chelseaja izborili su prolazak u polufinale Liga kupa! Newcastle je pao na Stamford Bridgeu na prilično nevjerojatan način. Naime, gosti su prolaz u džepu imali sve do 90+2. minute, ali onda se ukazao Mihajlo Mudrik koji je iskoristio jednu lošu intervenciju Trippiera pa s kojih šest metara iskosa svladao Dubravku.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Svrake su u vodstvu bile od 16.minute kad je precizan bio Wilson, ali njegov se pogodak u konačnici pokazao nebitnim, iako je dobar dio utakmice djelovalo kao da će biti odlučujući.

Nakon što su pred sam kraj ogleda došli do poravnanja te je momentum bio na njihovoj strani, u produžecima ipak nije bilo pogodaka iako je Chelsea više napadao od Newcastlea.

Tko će proći u polufinale Liga kupa doznali smo tek nakon udaraca s 11 metara.

Palmer je domaćina doveo u vodstvo, ali je Wilson vratio stvari na početak. U drugoj seriji precizan je bio Gallagher, ali ne i Trippier, apsolutni tragičar ovog ogleda.

Potom je loptu na bijelu točku namjestio Nkunku, kojem je ovo bio i prvi nastup za Chelsea, a Francuz je na kraju ipak uspio svladati Dubravku, baš kao što je na drugoj strani precizan bio Bruno.

Četvrta serija pokazala se odlučujućom. Mudrik je zabio za Plavce, Ritchie nije za Svrake pa je tako moglo početi veliko slavlje svih navijača Chelseaja.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)



Tagovi

Mihajlo MudrikChelseaLiga kup

Ostale Vijesti