REUTERS/Peter Nicholls
REUTERS/Peter Nicholls

VIDEO Majstorski pogodak Haalanda u pobjedi kod Southamptona, Oršić ponovno na tribini

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.04.23. | 20:30

Građani uvjerljivi protiv Svetaca, hrvatski igrači samo promatrači.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 30. kola engleskog nogometnog prvenstva, akualni prvak Manchester City je kao gost svladao posljednji klub lige Southampton sa 4:1 (1:0).

Susret je bio neizvjestan u prvom poluvremenu, no kada je Haaland u posljednjim sekundama tog dijela igre glavom postigao gol na asistenciju De Bruynea, otpor nejakih domaćina bio je skršen. U nastavku je Grealish u 58. minuti iskoristio još jednu asistenciju De Bruynea za 2-0, a nakon pogotka je i asistirao za drugi gol Haalanda, koji je bio prava majstorija.

Jedini gol za Southampton zabio je Mara u 72. minuti, ali je De Bruyne izborio i kazneni udarac iz kojega je Alvarez postavio konačni rezultat.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE. (Prava ima Arenasport)

Hrvatski igrači u redovima domaćina nisu imali razloga za zadovoljstvo nakon današnje utakmice. Osim što su izgubili, Duje Ćaleta-Car ostao je na klupi Southamptona, dok Mislav Oršić nije niti konkurirao za nastup u dresu Svetaca koji su i dalje na dnu ljestvice s 23 boda, četiri manje od Evertona, koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak. S druge strane, Manchester City ovom je pobjedom ponovno stigao na pet bodova zaostatka za Arsenalom, koji sutra ide na gostovanje kod Liverpoola. (Hina / I.M.)




Tagovi

Erling HaalandDuje Ćaleta-CarMislav OršićPremier liga

Ostale Vijesti