Reuters/Peter Cziborra
Reuters/Peter Cziborra

VIDEO Majstor De Zerbi, Everton nastavio gdje je stao, Sheffieldova oštrica je tupa, petarda Newcastlea!

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 12.08.23. | 20:37

Vratila se Premier liga!

Novi članovi engleske nogometne Pemier lige u susretima su 1. kola ostali bez bodova, nakon što je još u petak Burnley na svom terenu izgubio od prvaka Manchester Cityja sa 0-3, u subotu je Sheffield United također kao domaćin izgubio od Crystal Palacea (0-1), dok je Luton Town izgubio na gostovanju kod Brighton and Hove Albiona sa 1-4.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+).

Pogodak vrijedan tri boda u Sheffieldu za Crystal Palace postigao je Edouard (49.). Inače, Bladesi su se danas oprostili od svoje legende Billyja Sharpa koji će karijeru nastaviti u LA Galaxyju. Iskusni napadač je za Sheffield United odigrao 377 utakmica, a može se pohvaliti sa 129 pogodaka i 44 asistencije.

Pogodak Edouarda vrijedan tri boda pogledajte OVDJE (Arenasport)

U Brigtonu su pogotke za domaće postigli March (36.), Joao Pedro (71.-11m), Adingra (85.) i Ferguson (90+5.), dok je nadu Lutonu nakratko dao Morris (81.-11m). Talijanski stručnjak Roberto De Zerbi je ovog ljeta ostao bez prvog vratara Sancheza i najboljeg igrača Mac Allistera, ali njegovi Galebovi igraju kao da se ništa nije dogodilo. Uskoro će momčad napustiti i Caicedo, ali izgleda kako se i bez njega može (nije nastupio u ovom ogledu).

Kako su Galebovi stigli do uvjerljive pobjede pogledajte OVDJE (Arenasport)

Pobjednik Konferencijske lige West Ham United je remizirao 1-1 na gostovanju kod Bournemoutha. Bowen (51.) je doveo Čekićare u vodstvo sjajnim udarcem s 20-ak metara, a izjednačio je Solanke (82.) koji se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu nakon čega je zaobišao Areolu i mirno poslao loptu u mrežu.

Oba pogotka s utakmice pogledajte OVDJE (Arenaport)

Iznenađenje se dogodilo na Goodison Parku gdje je Fulham sa 1-0 svladao domaći Everton golom De Cordova-Reida (73.). Prema gotovo svim statističkim parametrima je Everton bio bolji, ali crno-bijeli se u London vraćaju s punim plijenom.

Jedini pogdak s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Najbolja utakmica dana odigrala se na kraju. Newcastle je razbio Aston Villu rezultatom 5-1, a prvo ime utakmice bio je sjajni Alexander Isak koji je zabio dva pogotka. Aston Villa, koja je ovog ljeta bila aktivna na ljetnoj tržnici nogometaša, je u potpunosti razočarala. Inače, za Newcastle je zabio i Tonali, najskuplje pojačanje u povijesti kluba, baš kao što su put do mreže pronašli Wilson i Barnes. Kod Ville je precizan bio Diaby, ali nije mu to previše značilo. (Hina, G)

Svrake su otišle na vrh prvenstvene ljetvice, a sve golove s utakmice možete pronaći OVDJE (Arenasport)




Tagovi

Premier liga

Ostale Vijesti