VIDEO: Liverpool 'priredio' Gerrardu sramotan oproštaj, Kramarić napokon zabio

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.05.15. | 18:05

Didier Drogba će svoju posljednju utakmicu za Chelsea pamtiti po tome da su ga suigrači iznijeli na rukama, Frank Lampard je za City dao gol i upisao pobjedu, a Steven Gerrard je doživio veliko razočarenje.

Nakon što se prošlog tjedna oprostio od navijača na Anfieldu, danas je Gerrard odigrao i svoju posljednju utakmicu u Premiershipu. Navijači Liverpoola su se nadali kako će danas rezultat biti bolji nego protiv Cyrstal Palacea kada su 'Redsi' izgubili s 3:1, ali nisu ni slutili da će ih Stoke potpuno posramiti. Naime, domaćini su došli do nevjerojatne pobjede od 6:1 s time da je rezultat nakon 45 minuta bio 5:0. Griješili su obrambeni igrači Liverpoola, a Gerrard upisao utakmicu s najgorim rezultatom u karijeri. Naime, on nikada nije igrao utakmicu u kojoj je njegova momčad primila više od 4 gola, a sada mu se to dogodilo u posljednjoj utakmici za Liverpool. Bez obzira što je u drugom poluvremenu dao lijep gol, vjerujemo da će Gerrard svoj oproštaj od kluba u kojem je ponikao dugo pamtiti u jako negativnom svjetlu.

Andrej Kramarić je dao svoj drugi gol u Premiershipu. Njegov Leicester je s visokih 5.1 pobijedio QPR, a naš je reprezentativac postigao posljednji gol na utakmici. Niko Kranjčar nije bio u konkurenciji za gostujući sastav.

Pitanje posljednjeg putnika u Championship je riješeno tako što je Newcastle pobijedio West Hamu. Tako Hullu ne bi pomogla ni pobjeda protiv Manchester Uniteda, a ta je utakmica završena s 0:0.

Spomenimo i to da se Chelsea na dirljiv način oprostio od Didiera Drogbe, a da je Frank Lampard u svojem posljednjem nastupu za Manchester City nosio kapetansku vrpcu, ali i zabio gol.

Rezime sezone u Engleskoj:

Prvak: Chelsea
Liga prvaka: Manchester City, Arsenal, Manchester United (kvalifikacije)
Europska liga: Tottenham, Liverpool
Ispali: Hull, Burnley, QPR

Premiership, 38. kolo:

Arsenal – WBA 4:1 (Walcott 4', 14', 37', Wilshere 17'/McAuley 57')
Aston Villa – Burnley 0:1 (Ings 6')
Chelsea – Sunderland 3:1 (Costa 37'-11m, Remy 70', 88'/Fletcher 26')
Crystal Palace – Swansea 1:0 (Chamakh 57')
Everton – Tottenham 0:1 (Kane 24')
Hull – Manchester United 0:0
Leicester – QPR 5:1 (Vardy 16', Albrighton 43', Ulloa 51', Cambiasso 52', Kramarić 86')
Manchester City – Southampton 2:0 (Lampard 31', Agüero 88')
Newcastle – West Ham 2:0 (Sissoko 54', Gutierrez 85')
Stoke – Liverpool 6:1 (Diouf 22', 26', Walters 30', Adam 41', N'Zonzi 45', Crouch 86'/Gerrard 70')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Andrej KramarićSteven Gerrard

Ostale Vijesti