VIDEO: Leicester osigurao ostanak u Premiershipu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 16.05.15. | 18:34

Nogometaši Leicestera osigurali su ostanak u Premiershipu, a Tottenham je odgovorio na pritisak Southamptona u borbi za Europsku ligu.

Leicesteru je bio dovoljan bod kod Sunderlanda da i teoretski uoči posljednjeg kola osigura opstanak. Naš Andrej Kramarić je, kao što je to već postalo uobičajeno, počeo utakmicu na klupi, a u utakmicu je ušao u 75. minuti. No, možda bi naš napadač bolje reagirao od svojih suigrača Vardyja i Ulloe koji su se nalazili u prilikama, ali nisu bili precizni. No, i 'nula' je donijela slavlje 'Lisicama' jer sada imaju četiri boda više od Hulla koji se nalazi na 18. mjestu.

Oni su danas poraženi od Tottenhama i tako odluku o svojoj sudbini prebacili na posljednje kolo kada dočekuju Manchester United, a na toj utakmici će im trebati pobjeda. S druge strane, Tottenham je pobjedom ostao u utrci za plasman u Europsku ligu, odnosno zadržao bod prednosti u odnosu na Southampton koji je u ranije odigranoj utakmici s uvjerljivih 6:1 savladao Aston Villu.

QPR se već priprema za Championship, ali je današnjom pobjedom zakomplicirao situaciju Newcastleu, a do pobjede je danas došao i Everton golom Lukakua u sudačkoj nadoknadi.

Premiership, 37. kolo:

Burnley – Stoke 0:0
QPR – Newcastle 2:1 (Phillips 54', Fer 61'/Riviere 24')
Sunderland – Leicester 0:0
Tottenham – Hull 2:0 (Chadli 54', Rose 61')
West Ham – Everton 1:2 (Downing 62'/Osman 68', Lukaku 90')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Ostale Vijesti