REUTERS/Piroschka Van De Wouw
REUTERS/Piroschka Van De Wouw

VIDEO Ivanušec jedan od najboljih u pobjedi Feyenoorda!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.02.24. | 20:31

Nije zabio, nije asistirao, ali je odigrao – sjajno!

Daleko teže nego što se očekivalo aktualni nizozemski prvak Feyenoord je u susretu 22. kola Eredivisie pobijedio RKC Waalwijk sa 1-0.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su od 35. minute igrali s igračem manje nakon što im je isključen vratar Etienne Vaessen zbog igranja rukom izvan svog šesnaesterca.

Waalwijk se odlično branio sve do 85. minute kada je Mats Wieffer zabio za pobjedu Feyenoorda. Luka Ivanušec je za domaći sastav igrao do 78. minute.

Pogodak koji je donio Feyenoordu tri boda pogledajte OVDJE (Sportklub)

Ivanušec je bio jedan od najboljih igrača Feyenoorda, a to potvrđuju i brojke. Njegov xG (očekivani pogoci) na ovom ogledu bio je 0.60, a xA (očekivane asistencije) čak 1.20. Imao je tri od četiri uspješna ubačaja u 16-erac, dok je uspješnost njegovih dodavanja bila 53/59. Kreirao je dvije velike prilike na utakmici, upisao je i dva udarca (jedan u okvir gola), a jedini igrač čija je ocjena na Sofascoreu bila veća bio je strijelac pobjedonosnog pogotka.

Podsjetimo kako je u utakmici u ranijem terminu Ajax prosuo bodove protiv NEC-a duboko u sudačkoj nadoknadi (90+5.) kad je bod gostima donio Rober. Šutalo je odigrao cijelu utakmicu, dok su Sosa i Medić utakmicu odgledali s klupe. (Hina, G)



Tagovi

FeyenoordLuka IvanušecEredivisie

Ostale Vijesti