Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

VIDEO Imalo bi smisla: Modrić snimljen u Zagrebu, navijači poručili - on i Lovren su sve što tražimo!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.02.24. | 22:20

Poznato je da je Mirko Barišić zvao telefonski Modrića prije koji dan

Jesu li se ozarila lica dinamovaca s razlogom? Naime, hrvatski maestro, Luka Modrić, snimljen je u Zagrebu manje od 24 sata nako golčine koju je zabio Sevilli i Realu na životu ostavio snove o naslovu prvaka i samo nekoliko dana nakon što su njega osobno kontaktirali iz Dinama.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

"Imalo bi smisla", mjesecima pišu dinamovci po društvenim mrežama zazivajući povratak Luke Modrića u redove Dinama. Obećao je to Plavima na odlasku, a sada kada se sve glasnije priča o njegovoj budućnosti van Real Madrida, ta ideja sve više golica maštu dinamovcima. Neki od njih su čak 'skromno' ustanovili:

"Modrić i Lovren. To je sve što želimo na ljeto.", referirajući se na nedavne kontakte i između Dejana Lovrena i Maksimirske 129 koji se u zimskom prijelaznom roku nisu ostvarili, ali je nekadašnji stup obrane Dinama i hrvatske reprezentacije i nakon pobjede nad Rijekom Modrima čestitao preko svoga Instagrama.

"Kak' se ovo piše... 'Ono kad ujutro pogledam na portalima pobjednički gol Luke Modrića protiv Seville i divim se energiji koju ima, a sad je u autu iza tebe na zelenom valu'", napisao je autor videa u kojemu se Modrić vozi po zagrebačkom Zelenom valu - Igor Šoban. Ipak, Luka je u Zagrebu, čini se, samo zbog službenog fotografiranja, ali tko zna, od Zelenog vala do Maksimirske 128 nije tako daleko za 'popiti kavicu'. Video pogledajte OVDJE.



Tagovi

Luka ModrićDinamo ZagrebGNK DinamoLjetni prijelazni rokReal Madrid

Ostale Vijesti