Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

VIDEO Dalić: "Liga nacija bila nam je rak rana, sada treba probati ponoviti finale"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.02.24. | 19:10

Hrvatski izbornik prokomentirao je kratko ždrijeb skupina Lige nacija

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić kratko je prokomentirao ždrijeb skupina Lige nacija.

"Pred nama je veliko natjecanje. Finale je iza nas i sada slijedi novo dokazivanje. Portugal, Poljska, Škotska. Mislim da grupa nije loša, nije preteška. Dobili smo jakog Portugala već drugi put. ali opet ćemo uživati u nogometu i učiniti sve da prođemo. Liga nacija bila nam je rak rana dva puta, treći smo igrali finale i treba pokušati to napraviti ponovno", rekao je Zlatko Dalić odmah nakon ždrijeba.

Prvo kolo igrat će se od 5. do 7. rujna, a faza natjecanja po skupinama završava 19. studenoga 2024. godine. Četvrtfinalni dvoboji na programu su od 20. do 25. ožujka 2025. godine, dok je završni turnir od 4. do 8. lipnja.

''Ovo nam je šansa da konačno pobijedimo Portugal, imamo tri prigode da to napravimo, velika šansa za nas. Portugal je sjajan i velik protivnik i to će za nas biti izazov."

Izbornik je komentirao i preostala dva protivnika iz grupe.

"Čim si u prvoj grupi znaš da si kvalitetan i dobar, ali mislim da možemo parirati s Poljskom i Škotskom, očekujem dobre utakmice i da možemo proći dalje. Škotsku se treba ozbiljno shvatiti, momčad koja igra nezgodan nogomet, imaju drugačiji način igre nego mi, imali smo neugodnih iskustava s njima", dodao je Dalić za Dnevnik Nove TV.

Cijeli razgovor Zlatka Dalića za Novu TV pogledajte OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zlatko DalićLiga nacijaždrijeb

Ostale Vijesti