Screenshot SK
Screenshot SK

VIDEO Broz asistirao Ronaldu, sudac na kraju poništio gol, Al Nassr svejedno stigao do visoke pobjede

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 29.08.23. | 21:59

Hrvatski nogometaš i dalje oduševljava u Saudijskoj Arabiji

Nogometaši Al Nassra u 4. kolu saudijske lige susreli su se s Al Shababom, a trupe hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića slavile su 4-0.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Već u 13. minuti Cristiano Ronaldo zabio je s bijele točke za vodstvo Al Nassra 1-0, a tu nije bio kraj. Samo pet minuta kasnije zabio je još jednom, no taj mu gol na kraju nije priznat. Iz kornera je loptu poslao na glavu Ronalda hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. Iako je Portugalac zatresao mežu, sudac je odlučio kako je golu prethodio prekršaj.

Video te situacije pogledajte OVDJE.

U 38. minuti je ronaldo smanjio svoje razočaranje budući da je dodao još jedan gol i povisio na 2-0, a samo dvije minute kasnije je na 3-0 postavio Sadio Mane na Ronaldovu asistenciju.

Nisu se gosti snašli ni u nastavku. Dapače, imao je Al Nassr još jedan penal u 63. minuti, ali je Abdulrahman Ghareeb bio neprecizan i to dva puta, prvo s bijele točke, a onda ni odbijenu loptu nije pospremio u gol. Pogledajte OVDJE. zbog prekršaja je Ever Banega u 76. minuti morao ranije u svlačionicu, a u 80. je Sultan Al-Ghannam zabio za konačnih 4-0. Sada je Al Nassr šesti na tablici s jednako toliko bodova, dok je Al Ahli i dalje iznad njih, na drugom mjestu s 12 . Vodeći je Al Ittihad, također s 12 bodova.

(eg)



Tagovi

Marcelo BrozovićSaudijska Arabijasaudijska nogometna ligaAl Nassr

Ostale Vijesti