REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay

VIDEO Bayern se iskupio za kiks u Kupu, nezaustavljivi Kane novim hat-trickom deklasirao Borussiju

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.11.23. | 20:29

Završen je i posljednji današnji susret Budneslige

Da je ispadanje iz Kupa bio samo jedan loš dan u uredu Bavarci su pokazali protiv najjačeg protivnika u ligi. Bayern je deklasirao Borussiju Dortmund u prvom ovosezonskom Klassikeru Bundeslige rezultatom 3-0.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prva dva gola vidjeli smo već u prvome dijelu. U četvrtoj minuti Leroy Sane je uputio centaršut iz kornera, a Dayot Upamecano je nadskočio obranu i zatresao mrežu udarcem glavom za 1-0. Kao da to nije bio dovoljan šok za publiku na Westfalenu, evo i Kanea pet minuta nakon. Još jednom je sjajnun loptu servirao Leroy Sane, a Kane ju je samo skrenuo u praznu mrežu i popravio svoju statistiku za 2-0 s koliko se otišlo na odmor.

I u nastavku se nastavila dominacija gostiju, nakon nešto manje od pola sata igre, ona se opet isplatila. Jamal Musiala je prvi zatresao mrežu u 70. minuti, ali je sudac rekao da je golu prethodila nedozvoljena pozicija pa u tom trenutku još nije na semaforu stajalo 3-0, ali je samo dvije minute kanije. Strijelac? Neuzaustavljivi Englez.

Harry Kane je zabio nakon što mu je asistirao Kingsley Coman za 3-0, a potom za 4-0 iskoristio asist Aleksandra Pavlovića.

Ovo je treći hat-trick Kanea u deset utakmica Bundeslige.

Bavarcima su pobjedom u Klassikeru na konto stigla nova tri boda čime su se na drugoj poziciji opet vratili na dva boda zaostatka za vodećim Leverkusenom.

Golove susreta pogledajte OVDJE.





Tagovi

BundesligaBayernBorussia Dortmund

Ostale Vijesti