VIDEO Barcelona bolja od Milana, zaigrao i Faye

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 02.08.23. | 07:10

Utakmica je odigrana u gradu do Las Vegasa.

Američki grad Paradise, dom Las Vegas Raidersa, tradicionalni je domaćin elitnih pripremnih utakmica za vrijeme ljetne stanke. U jednoj takvoj Barcelona je u ranim jutarnjim satima po hrvatskom vremenu s 1-0 svladala Milan, a jedini pogodak na utakmici zabio je Ansu Fati u 55., a koji je početkom drugog dijela ušao u igru. Barcelona je na kraju zasluženo pobijedila, imala je duplo više udaraca na suparnički gol od Milana (26 prema 13).

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stefano Pioli od prve minute na teren je poslao tri pojačanja, Christiana Pulišića, Rubena Loftusa Cheeka i Tijanija Rejndersa. Barça je krenula u 4-3-3 formaciji, a od ionako malenog broja ovoljetnih pojačanja od prve minute zaigrao je samo Oriol Romeu koji je stigao iz Gorine. Barcelona je u prvom dijelu dominirala, posebno preko desne strane kojom su dominirali Raphinha i Kounde, a potonji je u jednom navratu pogodio i stativu. Xavi je početkom nastavka ubacio Roberta Lewandowskog, Fatija, Frenkieja de Jonga, Alejandra Baldea i Sergio Roberta. Barcelona je do jedinog pogotka na utakmici stigla u 55. minuti, kada je Ansu Fati probio desnu stranu, driblingom skrenuo prema sredini i neobranjivim udarcem, pogodio Maignanova vrata. Barcelona je do kraja utakmice bila bolja momčad od jalovog Milana za kojeg je prijetio samo Raphael Leao, a u 85. minuti utakmice umjesto Erica Garcije u igru je ušao 19-godišnji senegalski branič Mikayil Faye koji je donedavno igrao za današnjeg hrvatskog trećeligaša Kustošiju.

Barcelona generalku pred početak sezone (13. kolovoza, Getafe vani) igra protiv Tottenhama, 8. kolovoza, a Milan još igra protiv Monze i Etoile Sahela iz Tunisa budući da Serie A počinje tek 21. kolovoza.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

BarcelonaMilanMikayil Faye

Ostale Vijesti