RADOVAN STOKLASA/Action Images
RADOVAN STOKLASA/Action Images

Veznjak Dinama ponuđen grčkom velikanu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.06.21. | 14:32

Zagreb bi mogao zamijeniti Atenom.

Krajem prošlog mjeseca prenijeli smo vijest kako je trener Dinama Damir Krznar otpisao trojicu nogometaša na koje ne računa, a riječ je o Marinu Leovcu, Marijanu Čabraji te Izetu Hajroviću.

Sva trojica su od kluba dobili odriješene ruke u potrazi za novim klubom, a prema pisanju Grčkih medija od njih bi se najprije mogao skrasiti igrač s najboljim životopisom Izet Hajrović.

Naime, ako je vjerovati novasport.gr nekadašnji reprezentativac BiH ponuđen je atenskom velikanu Panathinaikosu. Isti medij navodi kako je trener Zelenih Ivan Jovanović u potrazi za pojačanjima za vezni red te da intenzivno razmišlja o veznjaku Dinama.

Hajrović ima ugovor s Modrima do kraja ove godine, no vjerojatno mu u Maksimiru ne bi radili probleme što se tiče odštete već bi ga vrlo rado skinuli s platne liste.

30-godišnji ofenzivac rođen u Švicarskoj u Dinamo je stigao početkom 2018. godine iz Werder Bremena te je od tad za Modre odigrao 86 utakmica u kojima je zabio 14 golova i podijelio 13 asistencija.

U karijeri je još nastupao za Grasshoppers, Galatasaray, i Eibar. Iako je rođen u Švicarskoj te je prošao sve mlađe uzraste te zemlje, čak upisao i seniorski nastup na koncu se odlučio nastupati za BiH čiji je dres nosio 27 puta te zabio šest golova.

 


Tagovi

Dinamo ZagrebPanathinaikosIzet Hajrovićtransferi

Ostale Vijesti