Dino Stanin/PIXSELL
Dino Stanin/PIXSELL

Velike promjene u Zadru: Nekadašnja glasnogovornica Cibone uskoro postaje prva predsjednica kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.12.21. | 15:43

Klubu u kojem su karijere započeli Luka Modrić, Domagoj Livaković, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić potrebne su promjene,

Nekadašnji prvoligaš Zadar, prvi klub maestra Luke Modrića i još mnogih bivših i sadašnjih reprezentativaca, uskoro bi mogao dobiti prvu predsjednicu u povijesti.

Iva Bokanović, bivša glasnogovornica Cibone prijavila se na javni poziv za novog predsjednika HNK Zadar i po svemu sudeći vrlo je blizu preuzimanja te funkcije. Prijavu za funkciju prvog čovjeka kluba poslao je još Andrijano Šandrić koji je 2017. bio kandidat za poziciju direktora kluba, a 2013. godine sudjelovao na izborima za Gradsko vijeće Zadra na listi nezavisnog kandidata Rene Sinovčića.

Izborna Skupština NK Zadar održat će se 28. prosinca, a po glasinama koje stižu sa Stanova izvjesno je da će Bokanović postati predsjednica kultnog kluba. Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu gdje je živjela sve do lipnja ove godine kada je napustila mjesto glasnogovornice Cibone i vratila se u rodni Zadar.


Tagovi

CibonaZadarNK ZadarIva Bokanović

Ostale Vijesti