Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Velika rošada u Šibeniku: Stipe Bačelić-Grgić potpisao ugovor, Jurić pred odlaskom

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.06.21. | 17:53

Prometno je oko Šubićevca...

Povratak Stipe Bačelića-Grgića u rodni Šibenik još prije nekoliko dana je označen kao “gotova stvar”. Klub i bivši igrač Slaven Belupa su se usmeno sve dogovorili, i bilo je samo pitanje trenutka kada će iskusni veznjak parafirati ugovor. To se dogodilo danas poslijepodne, čime vijesti postaju službene.

Stipe Bačelić-Grgić će nositi dres Šibenika najmanje do 15.lipnja 2023.godine, prenose službene klupske stranice prvoligaša iz Krešimirova grada. Uz Grgića, ugovor su potpisali i vratar Lovre Rogić te lijevi bek Josip Kvesić.
Grgić
je napustio Šibenik još kao kadet kako bi se okušao u Hajduku, no tamo se nije nametnuo u prvu momčad. Kasnije je selio po posudbama, uz nešto jači angažman u Istri 1961 i Slaven Belupu otkud i dolazi u svoj matični klub u treći mandate.

Šuška se i o nekim odlascima. Prije nekoliko dana mediji su se raspisali o sigurnom odlasku Denija Jurića, vijesti o njegovoj novoj destinaciji trebale bi biti poznate možda već danas.

Ovaj veteran 1.HNL iza sebe broji čak 188 nastupa, uz 37 pogodaka i 20 asistencija, i kao takav će sigurno biti veliko pojačanje u rosteru Maria Rosasa.

Što se tiče vratara Rogića, on se prošle sezone približio tituli klupske “jedinice” pa je tako skupio 16 nastupa uz nekoliko, kako kažu u klubu, sjajnih obrana. Kvesiću je ovo prvi profesionalni ugovor.

Da ponovimo gradivo, Šibenik je preuzeo španjolski stručnjak Mario Rosas. Ovog ljeta Narančaste očekuje velika rošada u svlačionici, na probi je veliki broj novih igrača. Samo neki od njih će ostati, a Šibenik će 17.srpnja sezonu otvoriti gostovanjem u Gradskom Vrtu kod Bjeličinog Osijeka.

Pripreme su u tijeku, nakon 3:3 remija sa Zagorom, Rosas i društvo putuju u Glavice, igrat će protiv Zrinjskog iz Mostara.

 

 

 


Tagovi

Stipe Bačelić-GrgićDeni JurićNK Šibenikugovor

Ostale Vijesti