REUTERS/Mohamed Abd El Ghany
REUTERS/Mohamed Abd El Ghany

Vaha za Germanijak: "Nisam gledao, ali Hrvatskoj kapa dolje! Maroko? Još boli..."

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.12.22. | 19:51

Bivši marokanski izbornik naklonio se Hrvatskoj i priznao da ga marokanska rana još uvijek peče

Zvonilo je, zvonilo, nije se javljao. I baš kad smo htjeli odustati, stisnuo je zeleni gumb. Znao je zašto zovemo, u glasu se i dalje osjeća sjeta, odmah je kazao.

"Nisam gledao! Nisam pogledao niti jednu utakmicu Maroka na Svjetskom prvenstvu, tako nisam ni ovu. I nemam što reći kad nisam gledao.", krenuo je Vahid Halilhodžić, čovjek koji je doveo Maroko na Svjetsko prvenstvo, a onda dobio otkaz samo koji tjedan prije početka turnira. Jasno je daga ta rana još uvijek peče, nije niti dosad pričao puno o Maroku.

"A gledajte, naravno da još boli, ja sam tamo bio tri i pol godine i radio odličan posao. Ma, neću, ne bih stvarno."

No, onda barem komentar igre i novog uspjeha Hrvatske'

"A što da kažem osim - kapa dolje! Ovo je fenomenalan uspjeh, ponoviti veliki rezultat iz Rusije četiri godine kasnije, to je stvarno sjajno. Znam da je bilo nekih sumnji u reprezentaciju, ali na kraju svi trebaju biti objektivni i čestitati Hrvatskoj. Na igri, na ponašanju, na zajedništvu, na ponavljanju uspjeha. Kažem, to je stvarno velika stvar. A još da su se neke stvari poklopile, mogli su i do finala. No, i ovoj je stvarno vrhunski, svaka čast svima, a posebno Luki Modriću koji je u ovim godinama opet bio vođa reprezentacijie. Eto, toliko, čujemo se.", prokomentirao je Vaha.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijamarokanska nogometna reprezentacijaVahid HalilhodžićKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti