Sandra Simunovic/PIXSELL
Sandra Simunovic/PIXSELL

U rodnom Travniku minuta šutnje za Miroslava Ćiru Blaževića

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.02.23. | 15:22

U travnju 2022. godine Općinsko vijeće Travnika jednoglasno je proglasilo Ćiru Blaževića počasnim građaninom rodnog Travnika

 Povodom smrti Miroslava Ćire Blaževića sjednica Općinskog vijeća u njegovom rodnom Travniku, u srijedu, počela je minutom šutnje, a načelnik Općine Kenan Dautović uputio je brzojav sućuti obitelji Blažević, izvijestili su iz ureda načelnika.

"Načelnik Općine Dautović poslao je u srijedu sinu Miroslava Blaževića brzojav s izrazima sućuti," rekli su Hini iz ureda načelnika.

Također su naveli kako će načelnik Općine Kenan Dautović predvoditi izaslanstvo te općine na komemoraciji Miroslavu Blaževiću u Zagrebu. Miroslav Ćiro Blažević rođen je u Travniku 10. travnja 1935. godine.

U travnju 2022. godine Općinsko vijeće Travnika jednoglasno je proglasilo Ćiru Blaževića počasnim građaninom rodnog Travnika. Zahvaljujući tada na spomenutom priznanju Ćiro Blažević je u video poruci, između ostaloga, rekao "obišao sam planetu, uzduž i poprijeko, i uvijek sam spominjao moj Travnik". (hina)



Tagovi

Ćiro Blažević

Ostale Vijesti