Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

U Maksimiru odahnuli: Ivanušec će biti spreman za derbi u petak!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.07.23. | 09:33

Riječ je o malo jačem udarcu u list koji ne bi trebao ostaviti posljedice po Luku Ivanušeca

Modri puk može odahnuti. Luka Ivanušec nema ozbiljnih posljedica od Superkupa te će biti spreman za derbi s Hajdukom koji se igra ovaj petak u 1. kolu HNL-a.

Podsjetimo, Ivanušec je izašao iz igre u samoj završnici utakmice pa uz pomoć doktora Smodeka i fizioterapeuta Rubinića, te vidno šepajući napustio travnjak Maksimira.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+).

Odmah po završetku utakmice Ivanušec je podvrgnut tretmanu u klupskoj ambulanti, odnosno pregledu koji je pokazao kako je riječ o malo jačem udarcu u list i da osim trenutne boli ne bi trebalo biti težih posljedica.

Dobra je to vijest za Igora Bišćana koji se još jednom uvjerio u značaj i kvalitetu koju Ivanušec nosi Dinamu. Bio je razigran tijekom derbija, sudjelovao je u akciji kod gola koji je odlučio pobjednika te je bio permanentna opasnost po obranu Hajduka. Dakle, Ivanušeca od nastupa u derbiju ovaj petak može spriječiti tek eventualni transfer u Feyenoord koji još uvijek nije odustao od hrvatskog reprezentativca unatoč cijeni od 12 milijuna eura koja je istaknuta u Maksimiru.



Tagovi

Luka IvanušecGNK DinamoHajduk

Ostale Vijesti