REUTERS/Pascal Rossignol
REUTERS/Pascal Rossignol

Tudoru iz Manchester Cityja stiže pojačanje koje može otkupiti za 20 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.08.22. | 12:58

U samo dvije godine Građani na njemu mogu četverostruko zaraditi!

Kad Fabrizio Romano javi kako je transfer praktički gotov, onda bi se pravo malo čudo trebalo dogoditi da do istog u konačnici ne dođe. A Talijan je sada javio kako reprezentativca Burkine Faso, 21-godišnjeg Issu Kaborea, samo sitnice dijele od potpisa za Marseille.

Prema njegovim informacijama, OM će imati opciju otkupiti Kaborea platiti 20 milijuna eura, ali on prvo dolazi na posudbu. Iako je percepcija Građana takva da su oni klub koji neracionalno troše, oni bi mogli u samo dvije godine učetverostručiti novac uložen u Kaborea, s tim da brzonogi desni bek nije odigrao nijednu službenu utakmicu za City!

Iako se zbog svojih rigidnih trening metoda uspio posvaditi s nekim igračima i iako su ga navijači dočekali s velikim zvižducima, Tudorov Marseille je rutinski slavio u prvom kolu Ligue 1 protiv Reimsa (4:1).

Inače, Kabore dolazi kao zamjena za Lirolu koji je karijeru odlučio nastaviti u Elcheu, a kakve ambicije imaju čelnici OM-a najbolje oslikava ovaj prijelazni rok u kojem je na pojačanja potrošeno oko 75 milijuna eura, dok se na prodaji zaradilo mizernih 6.5 milijuna eura.

Kad i službeno dođe dođe, očekuje se da Kaboreova prilagodba na novi sredinu traje iznimno kratko budući da je lani bio na posudbi u Troyesu (32 nastupa, 2 asistencije), a Tudor vjeruje da će ga imati u konkurenciji već u utakmici trećeg kola kad njegovoj momčadi stiže Nantes.


Tagovi

Manchester CityMarseilleOlympique Marseillenogometni transferitransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti