Tuchel pronašao rješenje za deficitarnu poziciju u Real Madridu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.08.19. | 14:59

Alphonse Areola nije dovoljno dobar Parižanima.

Nakon neočekivanog poraza u gostima od Rennesa u drugom kolu Ligue 1, povuklo se nekoliko pitanja po pitanju kvalitete kadra u Paris Saint-Germaina. Trener Thomas Tuchel svjestan je da odlaskom Neymara njegova svlačionica dobiva bolan udarac na ovosezonske ambicije, a osim toga čini se kako i pitanje vratara nimalo ne pomaže njemačkom strategu pri sastavljanju udarne momčadi.

Golman Alphonse Areola, smatra većina u i oko kluba, nije dostojan šampionskih ambicija Parižana, stoga se uprava kluba bacila na potragu pojačanja među stativama. Prva želja im je Gigi Donnarumma, ali svjesni su i u gradu svjetla da je Milan rezolutan u odbijanju potencijalnih 'udavača' za svog generacijskog talenta.

Iz tog razloga, piše španjolski As, Thomas Tuchel je zaokružio ime Keylora Navasa kao glavni prioritet na vratarskoj poziciji. Iako je Real obustavio sve planove koji su uključivali prodaju Kostarikanca, oni bi mogli preispitati svoju odluku, prvenstveno zbog „operacije Neymar“, piše isti izvor.

Navas bi odlično došao Parižanima koji imaju dovoljno novca za njegovim angažmanom, ali pitanje je koliko će Kraljevski klub biti spreman na ovaj posao s obzirom da Thibaut Courtois trenutno ima manju ozljedu, a mladi Ukrajinac, Andriy Lunin poslan je u Valladolid na posudbu. Ukoliko Neymar ode prema Madridu, u posao će praktički sigurno biti uključen i 32-godišnji kostarikanski golman.

Njegova cijena trenutno iznosi 10 milijuna eura, prema Transfermarktu.

Spomenimo da se Navas već dovodio u vezu s Parižanima, određeni španjolski mediji proglasili su stvar gotovim poslom, ali cijela stvar se izjalovila. Hoće li tako biti i drugi put u samo dva i pol mjeseca?

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Thomas TuchelAlphonse AreolaKeylor Navas

Ostale Vijesti