Trenirao u dresu najmržeg rivala pa fotografiju objavio na društvenim mrežama, navijači poludjeli

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.07.20. | 10:44

U Klub je stao uz mladog igrača, no pitanje je da li je učinio neoprostivo?

Mladi nogometaš Schalkea Rabbi Matondo vjerojatno nije puno razmišljao kad je na treningu obukao dres svog sunarodnjaka Jadona Sancha iz Dortmunda te fotografije objavio na društvenim mrežama.

Nije rijedak slučaj da netko trenira u dresu svog prijatelja ili uzora, ali je problem kada obučete dres najljućeg i najmržeg rivala. Navijači takav čin smatraju veleizdajom ili provokacijom.

Nakon što je Matondo shvatio što je napravio odmah je reagirao i obrisao fotografiju, međutim za to je bilo kasno. Navijači Rudara su poludjeli te su odmah krenule kritike na račun mladog nogometaša, kojem zasigurno jedno vrijeme neće biti lako.

 

 

"Jasno smo mu poručili što mislimo o ovom potezu. Ima samo 19 godina, ali ne smije sebi dopuštati ovakve stvari. Dali smo mu do znanja da vodi računa o svom ponašanju na terenu, ali i van", kazao je sportski direktor Rudara, Jochen Schneider.

Inače, Revierderby ili Ruhrski derbi jedan je od najvećih rivaliteta u Njemačkoj, netrpeljivost ova dva kluba traje još od 1925. godine.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Leon Kuegeler/Reuters)

 


Tagovi

Robbi Matondo

Ostale Vijesti