Tottenham na portugalski pogon: Stiže trojac koji će donijeti trofej nakon deset godina suše

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 26.04.18. | 13:19

Maurcio Pochettino odlučio je pojačati momčad za iduću sezonu s trojicom igrača portugalske reprezentacije.

Trojica suigrača iz portugalske reprezentacije, Gelson Martins iz Sportinga, Ruben Neves iz Wolvesa i Cedric Soares iz Southamptona iduće sezone trebali bi dijeliti svlačionicu i na klupskoj razini. Njih trojica su nedavno dodani na ljetni popis želja, a njihovo dovođenje ne bi trebalo predstavljati ozbiljniji problem Tottenhamu niti mu suviše unakaziti bankovni račun.

Martins, koji može igrati na oba krila, bit će najskuplji, između 30 i 50 milijuna eura, dok će Neves i Soares biti nešto jeftiniji. Ruben Neves igrač je iz ergele moćnog Jorgea Mendesa i dogovor s Wolverhamptonom je bio da im dođe pomoći vratiti ih u Premiership, a oni mu zauzvrat neće praviti probleme kad se pojavi zadovoljavajuća ponuda. Veznjak je svoj dio nagodbe odradio, sad je na redu klub koji mora ispoštovati svoje pa se vjeruje kako će Neves moći otići za 30 milijuna eura.

Toliko će koštati i Cedric Soares, koji je lani za 25 milijuna eura prešao iz Sportinga u Southampton. Budući da su Sveci u opasnosti da završe u drugoj ligi iduće sezone, desni bek portugalske reprezentacije završit će na transfer listi, a novi poslodavac moći će ga odvesti za sličan iznos.

Pocchetino će za spomenuti trojac morati platiti maksimalno oko 100 milijuna eura, što je vrlo povoljno s obzirom na to da taj novac dobiju na početku sezone samo od televizijskih prava.

Tottenham bi iduće godine mogao izgledati ovako:

Lloris - CEDRIC, Vertonghen, Sanchez, Davies - Sissoko, NEVES, MARTINS, Alli, Eriksen - Kane.

(foto: Action Images)


Tagovi

Gelson MartinsCedric SoaresRuben NevesMauricio PochettinoTottenham

Ostale Vijesti