Damir Spehar/PIXSELL
Damir Spehar/PIXSELL

Tomić: „Zadovoljan sam pristupom i angažmanom“, Zekić: „Ne mogu čestitati svim svojim igračima“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.05.22. | 20:37

Slaven Belupo i Rijeka podijelili su bodove, a zanimljivo je kako je trener četvrte momčadi prvenstva bio zadovoljniji nego trener sedme momčadi.

Zanimljivu utakmicu u Koprivnici danas su odigrali Slaven Belupo i Rijeka. U prvom poluvremenu mreže su mirovale, da bi onda gosti bili ti koji su poveli. No, dvama golovima Krstanovića u tri minute Farmaceuti okreću, no onda 10 minuta prije kraja Vukčević zabija za poravnanje.

Gledatelji su mogli uživati, ali treneri… Kad je 'viška' golova, onda oni najčešće nisu zadovoljni. Doduše, Goran Tomić nije djelovao toliko nezadovoljno, dok je Zoran Zekić smatrao da je njegova momčad mogla još više od tog jednog boda.

„Vjerujem da je ovo bilo zanimljivo za gledatelje. Bilo je tu svega, i dobrih akcija, i golova, i preokreta. U prvom poluvremenu su obje momčadi imale svoje prilike, a u drugo smo mi bolje ušli. Postigli smo gol i ubrzo smo imali priliku za dva razlike. Međutim, naša neopreznost u obrani je donijela jedanaesterac za izjednačenje, a zatim nam je Krstanović zabio eurogol, na kojem mu samo mogu čestitati“, rekao je Tomić pa dodao:

„Htjeli smo podijeliti minutažu na igrače koji nisu bili u prvom planu. Mislim da su momci dobro reagirali i iskoristili priliku. Zadovoljan sam pristupom i angažmanom svih igrača“, zaključio je trener Rijeke, da bi nakon njega svoje viđenje utakmice dao i Zoran Zekić.

„Iza nas je dobra utakmica dvaju raspoloženih suparnika, ali nisam zadovoljan bodom. Imali smo puno prilika i bili smo dobri, a Rijeka nam je radila probleme samo iz ubačaja. O tome smo razgovarali cijeli tjedan i opet smo tako primili golove. Svojim igračima mogu čestitati na velikoj borbi i htijenju, ali ne svima. Žao mi je da ljudi u veteranskim godinama imaju veću želju od mladića na početku karijere. Krstanović je odigrao odličnu utakmicu, rekao bih da je bio na razini Lige prvaka“, istaknuo je Zekić.

1. HNL, 35. kolo:

Petak, 13. svibnja

Hrvatski dragovoljac - Gorica, 0:2

Subota, 14. svibnja

Slaven Belupo – Rijeka 2:2

Hajduk - Istra 1961 U TIJEKU

Nedjelja, 15. svibnja

Osijek - Lokomotiva, 17.00

Šibenik - Dinamo, 19.05

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Zoran ZekićGoran TomićHNK RijekaSlaven BelupoHNL

Ostale Vijesti