Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Tomić bez dva važna igrača iz udarnih 11 na najvažnije gostovanje sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 17.08.21. | 10:31

Dobra stvar za njega je što za PAOK čak trojica od petorice 'najskupljih' igrača neće biti u konkurenciji.

Nogometaše Rijeke ovog četvrtka ne očekuje najvažnija utakmica, ali svakako najvažnije gostovanje ove sezone. Protivnik će im biti PAOK, jedan od najvećih grčkih klubova, a samim time jasno je kako Crno-bijeli imaju ulogu favorita u ovom dvomeču.

Rijeka je do play-offa došla nakon pobjede nad škotskim Hibernianom (ukupni rezultat 5:2), dok je PAOK, uz puno više muke od očekivanog, svladao irski Bohemians (3:2), s tim da su u prvoj utakmici na Otoku čak poraženi.

Ovog je ljeta u Thessalonikiju bili poprilično 'vruće'. Doduše, uvijek je, ali kad imate dva igrača koje traži veliki broj klubova iz Liga petice, onda je jasno da će temperature u uredu na stadionu Toumba biti još veće. U konačnici, dva ponajbolja igrača, oni koji su držali lijevu, najjaču stranu PAOK-a, Christos Tziolis i Dimitrious Giannoulis, prodani su u Norwich za ukupno 18,5 milijuna eura.

S druge strane, stigli su Kurtić, Taylor, Tzimas i Oliveira, a potonji je jedan od trojice 'najskupljih' u redovima grčkog sastava koji neće konkurirati za utakmicu protiv Riječana. Razvan Lucescu, sin legendarnog Mirceae, još neće moći računati na Sverrir Ingi Ingasona i Douglasa Augusta, ali ne teče med i mlijeko na Kvarneru pa tako Tomića svi ti izostanci domaćina neće previše razveseliti budući da i on sam ima takvih, ako ne i većih problema.

Naime, dvojac kojeg nema već posljednje dvije utakmice, Nediljko Labrović – Josip Drmić, neće biti u konkurenciji ni ovog četvrtka. Drmić ima problema s koljenom, ali bi se uskoro sve trebalo riješiti, dok Labrović također neće biti spreman. Hrvoje Smolčić i Adam Gnezda Čerin su 'načeti', ali ipak će putovati prema Solunu.

Umjesto Labrovića se opet među vratnicama očekuje klupska ikona Andrej Prskalo, dok bi se Tomić u vrhu napada mogao odlučiti za pokoje iznenađenje. Ne bi nas iznenadilo da netko od dvojice ganskih krila završi na mjestu središnjeg napadača, a da u momčadi ipak osvane i Robert Murić koji je, zasad, i dalje stanovnik Kvarnera iako za njim postoje jasan i konkretan upit iz Emirata.


Tagovi

HNK RijekaRijekaPAOKKonferencijska ligaJosip DrmićNediljko Labrović

Ostale Vijesti