KAI PFAFFENBACH - Action Images
KAI PFAFFENBACH - Action Images

Toliko o Donnarummi u PSG-u: Keylor Navas potpisao novi ugovor

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.04.21. | 18:59

Suradnja je dogovorena do lipnja 2024. godine.

Keylor Navas ostaje u PSG-u. 34-godišnjak iz Kostarike potpisao je novi ugovor s Parižanima s kojim je potvrdio svoju namjeru ostanka u klubu. Suradnja je, na obostrano zadovoljstvo, dogovorena do lipnja 2024. godine.

U ljeto 2019. godine Navas je stigao u PSG iz Real Madrida za svega 15 milijuna eura. Iako je na golu kraljevskog kluba pružao dobre partije, u Realu su se ipak odlučili prikloniti Courtaisu kojeg su vidjeli kao 'jedinicu'.

Naravno, Navas kao jedan od najboljih svjetskih vratara nije htio čekati svoju priliku s klupe i igrati 'manje važne' utakmice pa je tako stisnuo upravu kluba kako bi ga prodali, a cijelu situaciju oko kapetana Kostarike najbolje je iskoristio PSG koji ga je učinio svojim igračem za relativno malen iznos.

Odmah po dolasku u Grad Svjetla Navas je postao prvi vratar kluba te je dosad za PSG skupio 72 utakmice u svim natjecanjima. Primio je 54 pogotka, u 36 utakmica sačuvao je svoju mrežu netaknutom, a prošle sezone je bio jedan od najvećih razloga zašto je PSG stigao do finala Lige prvaka.

"Jako sam sretan što produžujem ugovor Keyloru Navasu", rekao je Nasser Al-Khelaïfi, predsjednik PSG-a.

On je najveći vratar na svijetu. Ulijeva veliko povjerenje u momčad i naši ga navijači vole. Bit će odlučujući igrač u glavnim utakmicama za kraj sezone i u godinama koje dolaze. "

Spomenimo još kako je Navas prije PSG-a i Real Madrida branio boje Levantea, Albacetea i Saprisse, dok je za reprezentaciju svoje zemlje, čiji je kapetan, skupio 92 nastupa.


Tagovi

Keylor NavasPSGNasser Al-Khelaifi

Ostale Vijesti