Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

TM objavio nove brojke Bundeslige: Kramariću pala vrijednost, Majer i Olmo drastično povećali svoju cijenu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.10.23. | 20:13

Dok će neki trljati ruke, drugi će sigurno biti razočarani

Stigle su nove vrijednosti igrača u Bundesligi prema popularnom Transfermarktu. Postoje oni kojima su iznosi rasli, poput Harryja Kanea čija je vrijednost sada na 110 milijuna eura (bio je na 90), ili Leroy Sane koji sada vrijedi 75 milijuna eura (bio je na 65), ali postoje i oni čija se cijena spustila. To je slučaj s Matthijsom de Ligtom kraj čijeg imena sada stoji 'samo' 70 milijuna eura.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Što se tiče Hrvata u Njemačkoj, Josip Stanišić ostao je na istoj vrijednosti - 12 milijuna eura, dok je njegov imenjak Josip Juranović dostigao isti iznos skokom od tri milijuna eura. S druge pak strane, Lovro Majer je odlaskom u redove Wolfsburga pod Nikom Kovačem ubrzo za čak sedam milijuna (s 20 na 27) podigao svoju tržišnu vrijednost. Matej Maglica je u Darmstadtu svoju vrijednos podigao za pola milijuna eura pa sada vrijedi milijun i pol.

Među onima koji stagniraju su Dion Drena Beljo (6 i pol milijuna) i njegov suigrač David Čolina (milijun i pol).

Oni koji neće biti zadovoljni zasigurno su Andrej Kramarić (nova vrijednost 8 milijuna eura), Hrvoje Smolčić (4 milijuna) i Bartol Franjić (3 milijuna) jer im je vrijednost pala svakome za milijun eura. Najnezadovoljniji će svakako biti Kristijan Jakić kojemu se cijena spustila za čak dva milijuna pa sada vrijedi sedam.

Kada smo već kod Hrvata, možemo spomenuti i 'Olmića'. Nekadašnji dinamovac, Dani Olmo, unatoč ozljedi, povećao je svoju vrijednost za 10 milijuna eura pa sada ukupno vrijedi 50 milijuna.

Sve promjene tržišnih vrijednosti možete pogledati OVDJE. (eg)



Tagovi

Lovro MajerDani OlmoAndrej KramarićTransfermarktBundesliga

Ostale Vijesti