Teška ozljeda Dinamovog prvotimca – operirana mu čeljust!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 02.04.18. | 15:30

Dinamo hendikepiran pred polufinale Kupa.

U Maksimiru se u srijedu s početkom u 17 sati igra drugo polufinale kupa Hrvatske između vodeće momčadi prvenstva Dinama i aktualnog prvaka i branitelja naslova u Kupu, Rijeke. Dok Matjaž Kek neće moći računati na kartonirane Čolaka i Župarića, Nikola Jurčrević ima puno većih problema s izostancima, ali zbog ozljeda.

>> S kime na Rijeku? Dinamo bez pet važnih igrača, Jurčević bi mogao zaigrati s klincima (GRAFIKA)
>> Ovo su dvije potpuno nove momčadi: Cijele postave napustile Dinamo i Rijeku

Jedan od ozlijeđenih Dinamovaca je Marko Lešković, bivši igrač Rijeke, kojeg je u Zaprešiću Mato Grgić nehotično pogodio „volejem“  glavu i slomio mu – čeljust.

GNK Dinamo danas je na svojim službenim kanalima objavio kako je Lešković operiran u KBC Dubrava i klub mu je zaželio brzi oporavak.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr">Na utakmici s Interom u Zaprešiću teže se ozlijedio Marko Lešković koji je od udarca u glavu zadobio frakturu mandibule, odnosno prijelom donje čeljusti. Marko je operiran u KBC Dubrava, a mi mu želimo brz oporavak! Nema predaje! <a href="https://twitter.com/hashtag/DZG?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#DZG</a> <a href="https://t.co/9Dj9XrEf03">pic.twitter.com/9Dj9XrEf03</a></p>&mdash; GNK Dinamo (@gnkdinamo) <a href="https://twitter.com/gnkdinamo/status/980766191387140096?ref_src=twsrc%5Etfw">April 2, 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Marko Lešković

Ostale Vijesti