REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

Talentirani veznjak Rijeke karijeru nastavlja u klubu iz Serie A, ugovor je potpisao svega nekoliko dana nakon 16. rođendana

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 20.01.24. | 10:00

Rijeka će dobiti odštetu, a transferu je posredovao bivši igrač momčadi s Kvarnera koji je svojevremeno prešao iz Rijeke – direktno u AC Milan!

Roko Lerga novi je igrač talijanskog prvoligaša Leccea. Talentirani veznjak ofenzivnih sklonosti je s talijanskim prvoligašem potpisao trogodišnji ugovor, a Rijeka će dobiti odštetu sukladnu pravilniku o naknadi za razvoj mladih igrača.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Lerga je ove sezone odigrao 13 utakmica za kadete Rijeke te je pritom postigao pet pogodaka. Igrao je standarno pod vodstvom Ivana Lajtmana, a iako je njegov prelazak u Lecce bio je dogovoren još ranije, moralo se čekati da Roko napuni 16 godina kako bi mogao preseliti u mladu momčad talijanskog prvoligaša.

Transferu je posredovao Dario Smoje, nekadašnji igrač Rijeke koji je sada već davne 1997. preselio s Kvarnera na San Siro! Smoje je godinu dana proveo u Milanu, a najbolje dane svoje karijere odradio je u dresu belgijskog Genta.



Tagovi

HNK RijekaRijekaLecce

Ostale Vijesti