Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Tadić: Hajduk nam nije stvorio nijednu priliku

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.02.22. | 19:57

Splićani su slavili u Kranjčevićevoj s 3:0

Marko Livaja je hat-trickom srušio Hrvatski dragovoljac u Kranjčevićevoj, a Hajduk je slavio s 3:0. Dva gola postigao je Livaja iz penala, a jedan na lijepu asistenciju Stipe Biuka. Unatoč visokoj pobjedi, trener Valdas Dambrauskas nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi na terenu. Sličnog razmišljanja je i trener Hrvatskog dragovoljca Dragan Tadić.

„Tužan sam što je završilo 3:0. Ne znam kako jer nam Hajduk nije stvorio nijednu priliku. Cijelu utakmicu smo bili koncentrirani u obrani, imali smo puno izlazaka u kontru, ali nam je nedostajao pravi pas. Da smo ga uspjeli napraviti, vjerujem da bismo zabili gol“, rekao je Tadić i dodao:

„U drugom poluvremenu smo bili hrabri. Igrači su vidjeli da Hajduk nije bauk, da mogu protiv njih, ali baš tad se dogodio onaj drugi penal. Na kraju smo i kod 3:0 imali šanse. Krivo mi je što nismo dali gol kod 1:0 ili 2:0 jer bismo bili opasni do kraja. Šest, sedam naših igrača je prvi put igralo protiv Hajduka i u ovakvoj atmosferi. Njima je to odrastanje, oni su budućnost hrvatskog nogometa.“


Tagovi

Hrvatski dragovoljac

Ostale Vijesti