Zeljko Hladika Pixsell
Zeljko Hladika Pixsell

Livaja: Brojke me ne zanimaju, važno je da pobjeđujemo

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.02.22. | 18:45

Najbolji strijelac lige postigao je treći hat-trick sezone.

Čak osam golova u četiri posljednje utakmice zabio je Marko Livaja, od toga šest s bijele točke, mirno i sigurno prevario je sve vratare koji su stajali nasuprot njega. Danas je u Kranjčevićevoj postigao treći hat-trick sezone, nakon Istre 1961 u HNL-u i Belišća u Kupu.

“Dosta teška utakmica, mislim da je danas teren u Kranjčevićevoj bio najlošiji otkad sam se vratio u Hrvatsku. Padala je kiša, nije bilo lako kontrolirati loptu. Dominirali smo, imali smo neke prilike, ali loše smo igrali u zadnjoj trećini, zadnje dodavanje nam nije bilo dobro. Bitno je da smo dobili, igra nije bila sjajna, ali svaka pobjeda je važna. Idemo dalje, pred nama je derbi s Rijekom i nadam se pred punim stadionom. Hvala navijačima na podršci danas, dosta ih je ostalo izvan stadiona, ali opet su bili uz nas, ovu podršku nema niti jedan klub u Hrvatskoj” rekao je najbolji igrač Hajduka:

 Postigao je već 21 gol u prvenstvu, ali njega nikada ne zanima osobna statistika.

 “Brojke ne gledam, više o tome pričaju ljudi oko mene i navijači. Važno je da igramo dobro i pobjeđujemo, da budemo u borbi za trofeje što i jesmo. Imamo bolju momčad nego u prvom dijelu sezone, došli su nam igrači s iskustvom što će nam sigurno pomoći da pobjeđujemo i dalje. Svatko može igrati u prvih 11, imamo dobre igrače i još možemo napredovati” zaključio je Livaja.


Tagovi

Marko LivajaHajduk

Ostale Vijesti