Zeljko Hladika/PIXSELL
Zeljko Hladika/PIXSELL

Dambrauskas: Nismo zadovoljni igrom, ali to pokazuje naša velika očekivanja

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.02.22. | 18:15

Hajdukov trener komentirao je pobjedu u Kranjčevićevoj

Ostvario je Hajduk ono što je htio kod Hrvatskog dragovoljca, uzeo nova tri boda bez velike igre. Nije bilo lako probiti gusti blok domaćih, ali pomogli su “dragovoljci” s jeftino napravljenim penalima. Valdas Dambrauskas je nakon utakmice bio svjestan da igra Bijelih nije bila na očekivanoj razini.

“Samo su tri stvari dobre s ove utakmice, tri gola, tri boda i tri gola Marka Livaje. Ostalo nije razlog za biti sretan, ali na kraju dana smo napravili što smo htjeli. Sada se moramo koncentrirati na idući vikend, čeka nas utakmica protiv izravnog konkurenta u kojoj bodovi možda vrijede malo više. Naravno, svaka utakmica je važna i svaka nosi tri boda, protiv bilo kojeg protivnika”, rekao je Hajdukov trener te nastavio.

“Moramo vidjeti što nije bilo dobro u ovoj utakmici, napraviti analizu. U prošlom smo kolu pokazali napredak, ali danas smo malo spustili standarde i to moramo vidjeti koji je razlog. Ali, pobjeda s tri gola je uvijek dobra, a to što nismo zadovoljni igrom pokazuje da imamo velika očekivanja. Što je dobro, morate imati velika očekivanja i ambiciju da bi uspjeli ostvariti prave rezultate”, dodao je Dambrauskas.

Pojasnio je još da se na promjene u momčadi odlučio zbog manjih zdravstvenih problema kod nekolicine igrača te zbog toga što je nekima prijetio treći žuti karton.

“Odlučili smo rotirati, a rezultat nam je dao priliku da neke igrače odmorimo i poštedimo. Za Rijeku ćemo imati gotovo cijelu momčad na raspolaganju, danas smo stoga malo taktizirali.“



Tagovi

Valdas Dambrauskas

Ostale Vijesti