Srecko NiketicPIXSELL
Srecko NiketicPIXSELL

Sučić ipak neće na Euro U-21, Bišćan na Euro za mlade pozvao ponajboljeg igrača Istre 1961 ove sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 22.03.21. | 10:26

Veznjak Red Bull Salzburga otpao je zbog ozljede.

Napadač Matej Vuk (Istra 1961) pridružit će se mladoj reprezentaciji na okupljanju povodom U-21 Europskog prvenstva, javlja HNS na svojim službenim stranicama.

Rijekin napadač Matej Vuk, koji je od početka sezone na posudbi u Istri 1961, priključit će se mladoj reprezentaciji na okupljanju povodom U-21 Europskog prvenstva. Vuk će na popisu zamijeniti Luku Sučića iz Red Bull Salzburga, koji zbog ozljede neće putovati u Sloveniju.

Vuk je do sada upisao jedan nastup za mladu reprezentaciju, i to na posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici u proteklom ciklusu protiv Litve. Rijekin napadač također je nastupio 20 puta u drugim mlađim dobnim kategorijama.

Hrvatska U-21 reprezentacija 22. ožujka putuje u Sloveniju, gdje će odigrati tri utakmice u skupini. Plasiraju li se u sljedeću fazu natjecanja, mladi Vatreni nastavit će s nastupom na Europskom prvenstvu u svibnju i lipnju 2021. godine.

Inače, Vuk je ove sezone uz Šimu Gržana najbolji strijelac Istre 1961 u 1.HNL. Iako je Sučić klasični središnji veznjak s ofenzivnim sklonostima, Vuk igra na mjestu krilnog napadača, uglavnom na lijevoj strani terena.

Podsjetimo, Bišćan je prije četiri dana uputio poziv i Davidu Čolini koji je zamijenio ozlijeđenog Joška Gvardiola iz Dinama.

Hrvatska prvu utakmicu na Euru za mlade igra 25. ožujka protiv Portugala na Bonifiki, stadionu Kopera


Tagovi

Matej VukLuka SučićIgor Bišćan

Ostale Vijesti